Rabobank clubsupport 2023

18 augustus 2023 Door JBC-Asten

Ook dit jaar doen wij mee met de actie Rabo Club Support. De Rabobank verdeelt ieder jaar een geldbedrag onder de deelnemende goede doelen. De leden van de bank bepalen, door te stemmen, welke stichting of club een financiële bijdrage krijgt en hoeveel.

Stemmen kan van 4 t/m 26 september 2023.

Alleen leden van de bank kunnen stemmen. Dit gaat via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Hiervoor is geen stemcode nodig.

Elke stem brengt een geldbedrag op en alle stemmen tellen, dus probeer zoveel mogelijk mensen in jouw omgeving te mobiliseren (bijv. partner, kinderen, vrienden, buren, enz.).

Hopelijk krijgen we ook dit jaar weer een aardig bedrag bij elkaar. Alvast bedankt voor uw stem.

  • Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Als Rabobank lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Hoe werkt het stemmen in de Rabo App?
Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies  maximaal drie clubs en druk dan op ‘Stap 2’. Let op! Verdeel drie stemmen over de door jouw gekozen clubs. Vergeet hierbij niet om ook een stem uit te brengen op de door ons bevriende vereniging AGV-Asten
  4. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.